27 Temmuz 2015 Pazartesi

Makyaj Tavsiyeleri

Makyaj Tavsiyeleri

 makyaj tavsiyeleri, makyaj önerileri, makyaj teknikleri

 

Günümüzde giyim ve kuşum büyük önem taşımaktadır. Fakat giyim ve kuşam özellikle bayanlar için tek başına yeterli değildir. Çünkü bayanların şık olmasında etkili olan bir diğer konu kuşkusuz makyajdır. Makyaj ne kadar iyi yapılırsa kadın da o kadar ön plana çıkar. Dolayısıyla makyajın önemi oldukça fazladır. Buna dikkat etmek ve çeşitli püf noktaları bilmek makyajı çok daha hoş bir hale getirir.  

Makyaj tavsiyeleri her geçen gün bayanlara verilmektedir. Fakat bayanların bunu uygularken dikkatli olması gerekmektedir. Çünkü örneğin pudra yapılacağı zaman bunun aşırıya kaçması ya da az yapılması yüzün kötü gözükmesine yol açabilir. Pudra genel anlamda yüzü daha mat ve sıkı göstermeye yarar. Fakat çok fazla pudra solgun bir deri gösterir. Buda hiç hoş olmaz.

Makyajda en önemli bölgelerden birisi gözlerdir. Dolayısı ile göz makyajına dikkat etmek gerekmektedir. Göz makyajı ne kadar iyi yapılırsa o kadar iyi sonuç alınacaktır. Buna dikkat etmek iyi bir makyaj yapmanın püf noktaları arasında yer almaktadır. Gözlerin ön plana çıkması için eyeliner denilen ürünü kullanmak gerekmektedir.

Fakat bu ürünü kullanırken çizgiden çok fazla sapmamak gerekir. Zira aşırı fazla eyeliner gözün asıl görünüşünü bozmaktadır. Makyaj tavsiyeleri konusunda bu bölgeye dikkat etmek gerekir. Ayrıca rimelinde yüz rengine orantılı olarak sürülmesinde fayda vardır. Böylece uyum sağlanmış olur.


Makyaj tavsiyeleri konusunda tavsiye edilecek ve kullanılması gerekli olan ürünlerden biriside allıktır. Allık kullanmak cildi renkli gösterir. Buda insanlar tarafından çok daha fazla beğenilmenizi sağlar. Solgun bir yüz yerine gülen al bir yüz çok daha güzel olacaktır. Dolayısı ile fazla aşırıya kaçmadan allık kullanmanızda fayda vardır. Allık makyajın en önemli parçalarından birisidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder