4 Mayıs 2020 Pazartesi

HER GÜN KARŞILAŞILAN KOMİK AKSİLİKLER || 123 GO! GOLD Turkish

Hayatınızda yaşadığınız en utanç verici anlarının üstesinden nasıl geliyorsunuz? Yepyeni tuhaf yaşam durumları derlememizde Olivia’nın bir arabayla olan mücadelesini seyredin! 

...




Makyajınızı aceleyle yapınca neler olur? Pek iyi bir şey olmadığı kesin 🤣! Olası fiyaskolardan nasıl kurtulacağınızı şimdi öğrenin ve en sevdiğiniz ruj kırılınca, iPhone kaybolunca veya yanlışlıkla en bomba dedikoduyu annenize gönderince utanç verici durumlardan kurtulmaya çalışın!

SABAH İNSANI OLMAYANLAR HAKKINDAKİ GERÇEKLER

Şanslı bir insan mısınız? Yoksa üst üste tuhaf anlar yaşar mısınız? Herkesin anlayacağı tuhaf durumların bir derlemesini hazırladık! Mesela, hoş bir kız ya da erkek size bakarken arabada kahvenizi dökebilirsiniz. Tam da bir partiye gitmek için hazırken veya hatta geç kalmışken çoraplarınız kaçar. Bir başka aksilikte birinin gözlüklerinizin üzerine oturmasıdır. Telaş! Kahvaltı için mükemmel bir sandviç hazırladığınızı ama aniden düşüp yeri kirlettiğini bir düşünün.





Mutfakta fazla zaman geçiren her insan, bir sürü mutfak aksiliğiyle karşılaşmıştır. Zencefilli kurabiyeler çok lezzetlidir ama daima şeklini kaybeder. Hayvanlar da gerçek canavarlar gibi görünür. Bir başka aksilikte ıspanaklarla yaşanır. Pişirirken önemli derecede küçülürler. Mutfakta bir sürü aksilik çıkabilir. Mesela, makarna yaparken süzgeç almaya üşenip, yanlışlıkla makarnayı evyeye dökersiniz.

Ben sabah insanı değilim ve öğleden önce tam işlev görmem çok zordur. Üstelik, öğlen 12’den önce kalkmak tam bir mücadeledir. Sabah insanı olmayanlar sabahları daima uyuklar ve sabah toplantılarından tam manasıyla nefret ederler. Sabah insanı olmayanların başına bir sürü aksilik gelebilir. Mesela, dişlerinizi gözleriniz kapalıyken fırçalamaya çalışıp, diş macunu yerine yüz kremi kullanabilirsiniz. Uf! İşe giderken özellikle otobüs ya da metroyu kullanıyorsanız yolda uyursunuz.
Kaynak: elvids.com
Yakında görüşmek üzere!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder